CLICA AQUI per veure la comparativa AQUASONIC amb d’altres sistemes

Que és Aquasonic?

Aquasonic és un equip fabricat en acer inoxidable AISI 316, robust i compacte que emet ones electromagnètiques de molt baixa freqüència. Aquestes ones es propaguen a través de l’aigua, provocant que la forma insoluble de la calç (calcita), es transformi en la seva forma soluble a l’aigua (aragonita).

Amb això s’aconsegueix que els problemes causats per aquesta calç incrustada en els nostres aparells desapareixi quasi al 100%.

Quins problemes causa la calç?

Per una banda la forma incrustant d’aquesta calç resta eficàcia a la transmissió tèrmica (calderes, termos i escalfadors) i per altra l’acumulació de calç que a poc a poc es va dipositant a les nostres instal·lacions per les quals circula l’aigua i dificulta el pas d’aquesta, provocant que tot el sistema es vegi afectat, deixa’nt taques blanques a dutxes, aixetes, mampares, etc.

On més notarem els efectes de la calç serà a la nostra butxaca en el cas de tenir un escalfador d’aigua. Si es trobes el cas de què el nostre escalfador d’aigua ja tingues una capa de calç, trigaria molt més temps i gastaria més energia en escalfar l’aigua. S’estima que podria perdre el 50% de la seva eficiència en tan sols un any.

Com funciona Aquasonic?

Aquest potent equip elimina tots aquests problemes sense alterar les propietats minerals de l’aigua. Amb això no només aconseguiràs una aigua més tova, sinó que estalviarem en el rebut elèctric, evitaràs avaries i a la vegada ajudaràs a reduir el consum de detergents i químics per la neteja d’aquestes taques blanques.

Aquest producte no emet ja que no es produeix rentat de resines, abocament de sal a la claveguera i la despesa en aigua produïda per aquest rentat.

Compleix al 100% la normativa europea de residus i respecta’n el medi ambient.

aquasonic